Polyester badkamer vloeren

Menig huiseigenaar is er door schade en schande reeds achtergekomen. Men koopt een bestaand huis en kosten noch moeite worden gespaard om er een droompaleisje van te maken. En zo wordt die lelijke en ouderwetse badkamer omgetoverd tot een badkamer die ogenschijnlijk aan iedere wens voldoet. Het resultaat mag er zijn en eind goed al goed.
Zo werkt het meestal echter niet.
Bij huizen die nog opgetrokken zijn met houten verdiepingsvloeren, gaat het hout door een wisselende luchtvochtigheid zogenaamd "werken". Dit betekent dat de vloer van uw badkamer gaat uitzetten en inkrimpen. De voegen van uw tegelwerk zijn hier niet op berekend. Na verloop van tijd gaan de voegen lekken. Onze ervaring is dat water overal doorheen gaat. Het water gaat dus door de voeg en daar ontstaat een probleem. Waar gaat het heen? Dat kan uw zojuist voor veel geplaatste keuken of met veel zorg en moeite ingerichte woonkamer zijn.
Weinig mensen wonen boven een zwembad.
In ieder geval begint er een rottingsprocede in de houten ondervloer van uw mooie badkamer om over verder gaande schade nog maar te zwijgen. Dat na verloop van tijd herstel nodig is moge duidelijk zijn. Dit altijd tegen aanzienlijke tot zeer hoge kosten.
Uw tegelvloer moet er immer weer uit.

Polywaard heeft voor dit probleem een oplossing voor het een probleem wordt. Een goed begin is het halve werk.
Polywaard brengt op uw houten ondervloer een ondoordringbare polyesterlaag aan. Volgens deze werkwijze ontstaat als het ware een bak. Indien uw voegen gaan lekken blijft het water toch in de badkamer en voorkomt rotting in de vloer of verdere lekkageschade in uw met veel zorg gerestylde woning.

Wij lichten u graag en vrijblijvend voor over de te volgen werkwijze.

Een telefonische prijsopgave is uiteraard altijd vrijblijvend.