Koelunit design kap “Magnifique”

Veel onderneminigen hebben de behoefte om zich te onderscheiden, wat ook tot uiting komt in de bedrijfswagen. Voor deze ondernemingen heeft Polywaard BV een design kap en een verzonken passtuk ontworpen voor de koelunit. Deze design kap heeft de naam “MAGNIFIQUE” gekregen, omdat dit geavanceerde ontwerp vele voordelen met zich meebrengt.

Niet alleen geeft de “MAGNIFIQUE” een verbeterde uitstraling aan uw bedrijfswagen, ook de gestroomlijnde vormgeving zorgt ervoor dat er bijna of geen windgeruis in de bestuurderscabine doordringt. De “MAGNIFIQUE” zorgt tevens voor een brandstofbesparing ten opzichte van de confessioneel geplaatste koelunit op het dak van de bestelwagen, doordat de aërodynamische vorm een verminderde luchtweerstand geeft.

In het verzonken deel van de “MAGNIFIQUE” kan naar keuze een Thermoking of Carrier koelunit geplaatst worden, zonder dat deze unit zelf zichtbaar is, alleen de ‘MAGNIFIQUE” blijft zichtbaar. In principe kan de “MAGNIFIQUE” op elk merk en type bestelwagen geplaatst worden.

Goed om te weten is, dat Polywaard BV de ombouw van bestelwagen naar koelwagen altijd conform de laatste HACCP- eisen voor geconditioneerd vervoer uitvoert. Polywaard denkt met u mee en biedt u maatwerk waarbij alle denkbare wensen mogelijk zijn.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.